'Afslag Nagele' Camperplaats, minicamping, BB en luxe tent glamping

Camperplaats 'Afslag Nagele' ligt nabij de A6 en het Ketelmeer. Beschikt over 20 camperplaatsen op verhard en onverhard terrein. U wordt ontvangen op een voormalig akkerbouwbedrijf, een plek met veel recreatiemogelijkheden. Voor veilig en rustig overnachten op het besloten en door eigenaars bewoonde erf.

Groene oase
Binnen de dichte erfsingel wordt u aangenaam verrast door een groene oase op de bodem van de “Suydersee”. Ontwaak en verblijf midden in de natuur die 65 jaar geleden ontworpen is. Geniet van de ruimte en het licht van de Noordoostpolder, de weidsheid van het IJsselmeer.

Veel recreatiemogelijkheden
Camperplaats Afslag Nagele is hét camperpark in de Noordoostpolder, met veel recreatiemogelijkheden! Wij ontvangen u graag met uw camper op ons boerenerf waar u heerlijk kunt verblijven. Een overnachtingsplek waar alle voorzieningen aanwezig zijn, zoals o.a. douche, toilet, elektra en sanizuil. Naast een knusse picknickplaats kunt u ook gebruik maken van een grillplaats. Er is bij ons ook ruimte voor de iets grotere camper. Bezoek de speciaal voor u georganiseerde activiteiten en geniet van de natuur en cultuur op ons erf en maak kennis met de Noordoostpolder. Wij vertellen u er graag meer over. Kom en laat u verrassen!

NKC genomineerd
Camperplaats Nagele is door NKC genomineerd voor de verkiezing van Camperplaats van het jaar 2012 en de daarmee de beste camperplaats van Flevoland. Camperplaats 'Afslag Nagele' ligt nabij de A6 en het Ketelmeer. Beschikt over 20 camperplaatsen op verhard en onverhard terrein. Wij ontvangen u graag op ons voormalig akkerbouwbedrijf, een plek met veel recreatiemogelijkheden. U kunt veilig en rustig overnachten op het besloten en door ons bewoonde erf. Binnen de dichte erfsingel wordt u aangenaam verrast door een groene oase op de bodem van de “Suydersee”. Ontwaak en verblijf midden in de natuur die 65 jaar geleden ontworpen is. Geniet van de ruimte en het licht van de Noordoostpolder, de weidsheid van het IJsselmeer en de strakke lijnen van Flevoland. Wij voorzien graag in uw behoefte om weer “goed uitgerust” uw weg te kunnen vervolgen. Ervaar de rust in dit oorspronkelijke gebied gelegen tussen de oude vissersplaats Urk en het voormalige eiland “Schokland”, welke beide prima per fiets vanaf onze overnachtingplaats bereikbaar zijn.

Eigen kampeermiddel
De faciliteiten nodigen uit om ook te worden gebruikt door andere gasten dan alleen camperaars. “Afslag Nagele” staat open voor om ook wandelaars, fietsers en motorrijders een overnachtingsplaats te bieden. U hoeft niet tussen de campers te kamperen, maar kunt uw tent opzetten in de boomgaard of bij de paddenpool. Fietsen en motoren kunnen droog de nacht doorbrengen onder de kapberg. En natuurlijk kan de grilplaats gebruikt worden of zelfs dienen als kampvuur.

Gastenkamer (2 personen)
Er is een complete gastenkamer ingericht voor uw gasten.
Stel: U bent met uw camper op onze camperplaats en u wilt graag familie of vrienden uitnodigen, die ook zouden willen overnachten, maar waarvoor uw camper niet voldoende plaats biedt. U kunt gebruik maken van deze mogelijkheid. De gastenkamer is met vloerverwarming verwarmd en goed geïsoleerd ingebouwd in de schuur. De camper kan direct tegenover de gastenkamer worden neergezet. De gastenkamer is ook beschikbaar voor alle passanten en niet-kampeerders, van trekkershut tot Bed & Breakfast.

Safaritent (2 personen)
Op een veranda, onder het genot van een eigen drankje, kijken naar de sterren bij een open vuurtje. Genieten van de rust, de ruimte en de natuur op het erf. Op een idyllisch plekje, vrij van de camperplaatsen, staat een safaritent ingericht voor 2 personen. In deze luxetent slaapt u in een hemelbed, maar nog steeds heel dicht bij de natuur.

Faciliteiten (Camping)
Electriciteitsaansluiting Ja
Stortplaats chemisch toilet Ja
Camper servicestation Ja