Arrangement: Solex en weilandsurfen

Arrangement met veel aktie. Ideaal voor vriendenclubs, vrijgezellenfeesten ,personeelsuitjes, buurtverenigingen etc.

Op de solex. We beginnen in Emmeloord met koffie en wat lekkers. Ondertussen ontvangt u een uitgebreide briefing hoe u veilig en vertrouwd solex moet rijden. Hierna gaan we op pad, via Tollebeek naar Urk. Daar even een rondje over de haven natuurlijk en vervolgens op naar Nagele. Daar maken we een pitstop bij ‘Op dn Akker ‘ en gaan we weilandsurfen. Ook hier wordt u weer voorzien van koffie / thee / fris met een lekkere plak boer’ncake.

Weilandsurfen-belgische-trekpaarden-opdnakkerWeilandsurfen. Ook wel vliegend tapijt genoemd, achter onze prachtige Belgische trekpaarden, is een avontuurlijke belevenis voor jong en oud. Het speciale zeil waarop u staat, hurkt of zit, wordt door Belgische trekpaarden over het weiland getrokken. Afhankelijk van de grootte van de groep spannen we twee, drie of vier paarden in voor het kleed.

Na het weilandsurfen vervolgen we de solexrit en gaan we via Schokkerhaven en Schokland weer richting Emmeloord.

De prijs van dit arrangement. Te boeken vanaf 10 personen en kost 37,50 p.p Groepen onder de 10 personen in overleg.

Wilt u het programma wijzigen door bijvoorbeeld all-in BBQ incl. drinken of een andere route rijden ? Alles kan. Vul het contact formulier in met uw wensen en we regelen het !

Industrieweg Model.NdtrcItem.HouseNumber
8304 AD, Emmeloord