Buitendag Noordoostpolder op 2e paasdag

Traditiegetrouw organiseert Staatsbosbeheer samen met Lionsclub Noordoostpolder op Tweede Paasdag de 7e editie van de ‘Noordoostpolder Buitendag’.
De dag vind plaats op 2 april, in het Kuinderbos bij Natuurkampeerterrein de Veenkuil aan de Hopweg 21 in Bant. Iedereen is welkom van 10.00 uur tot 16.00 uur.
Ook dit jaar is het weer een echte familiedag, waarbij van alles te zien en te beleven is, voor jong en oud. De toegangsprijs voor kinderen tot en met 12 jaar is € 2,- en voor volwassenen € 4,- . Check www.buitendagnop.nl

Wederom slaan de Ridders van de IJssel op Tweede Paasdag hun kamp op in het Kuinderbos en er vindt een wedstrijd hout slepen met paarden plaats.

Voor de kinderen is er weer een uitgebreid programma van activiteiten. De paashaas huppelt rond en helpt bij het zoeken naar chocolade eieren, het timmeren van nestkastjes, het kabouterpad en springen op de springkussens. Voor de grotere kinderen zijn er ook tal van activiteiten: de klimtoren, de ATB-route door het bos fietsen en het rijden van de hindernisbaan met een kleine tractor. Voor jong en oud is er de excursie met de boswachter, een tochtje maken in een huifkar en de demonstraties met politiehonden.

De ‘Noordoostpolder Buitendag’ maakt duidelijk dat de natuur van Staatsbosbeheer niet alleen is om naar te kijken, maar vooral om in te lopen, te fietsen, te spelen en om op avontuur te gaan. Waarbij de Lionsclub Noordoostpolder al 7 jaar de partner is van Staatsbosbeheer in de organisatie van deze familiedag.

Tot slot, maar zeker niet onbelangrijk, het parkeren. Op 150 meter afstand is een parkeergelegenheid voor 400 auto’s en langs het Schoterpad een parkeergelegenheid voor 300 auto’s. Van hieruit wordt u met een bolderwagen naar het festivalterrein gebracht en gehaald. Let op! De Hopweg ter hoogte van het Natuurkampeerterrein de Veenkuil is eenrichtingsverkeer, dus inrijden vanaf Kuinre.

Maandag 2 april 2018 Vanaf 10:00 tot en met 16:00

Hopweg Model.NdtrcItem.HouseNumber