De Tulpenpluktuin

Wat nergens anders mag langs de bollenroute kan bij ons al ruim 10 jaar. Beleef de natuur en pluk uw eigen tulpen in onze Tulpenpluktuin. 5000 m2, 500.000 tulpen, meer dan 50 verschillende exclusieve tulpen om door te wandelen, van te genieten, tussen te picknicken en zelf te plukken.
Beklim de 5 meter hoge uitkijktoren en geniet van een hapje of drankje in de Boerenbol, binnen, in de serre of op het terras. Zodra de eerste tulp bloeit kan er dagelijks geplukt worden.

Open maandag t/m zaterdag 9.00 tot 18.00 uur en zondag 11.00 uur tot 17.00 uur.

In december 2005 hebben we de eerste en enige in de Wereld bestaande Tulpenpluktuin aangelegd. 5000 m2 tulpen, meer dan 50 verschillende exclusieve rassen om door heen te wandelen, van te genieten en zelf te plukken.

Van half april tot half mei, zodra de tulpen bloeien, kan de Tulpenpluktuin bezocht waren. Laat u verwennen door het voorjaar, verrassen door de natuur en welkom heten door ons. De koffie staat klaar.

Omdat de exacte bloeitijd niet te bepalen is, raden wij u aan voor uw bezoek contact op te nemen of de tulpen in bloei staan.

Neem ook eens een 3D-kijkje via http://www.skyfocus.nl/SkyFocus/Tours/Marknesse-DeBoerenShop/


Praktische informatie

Voorzieningen gehandicapten
Aangepast voor gehandicapten Ja
Doelgroep
kinderen Ja
groepen Ja
gezinnen Ja
volwassenen Ja
senioren Ja
Zien, Doen & Beleven
Type bedrijf kwekerij

* De tulpenpluktuin is tijdens het Tulpenfestival vanaf half april tot begin mei geopend. Kijk voor exacte openingstijden op de website.

Steenwijkerweg Model.NdtrcItem.HouseNumber
8316 RK, Marknesse