Eindejaars expositie 2017 bij Galerie de Paardenstal in Espel

Tentoonstelling
Galerie de Paardenstal gaat, zoals inmiddels gebruikelijk het jaar afsluiten met een “Eindejaars expositie” Dit is een overzichts expositie met kunstwerken van meerdere kunstenaars. Deze expositie start op donderdag 16 november en duurt t/m zondag 24 december 2017. De opening is op zondagmiddag 18 november.

Te zien en te koop zijn kunstwerken van professionele kunstenaars die eerder in de galerie en/of de beeldentuin hebben geëxposeerd, alles in meerdere technieken en materialen. Hierbij is ook nieuw werk, wat nog niet eerder geëxposeerd is geweest. Maar ook kunstwerken van kunstenaars die voor het eerst bij Galerie de Paardenstal exposeren, zoals b.v. Edith Janzen met bronzen beelden en Marlies Brug met keramische objecten.
In de galerie zijn schilderijen en beelden en andere kunstobjecten te zien en in de beeldentuin staan kunstwerken in brons, keramiek, glas, r.v.s. en diverse steensoorten opgesteld.

Omdat de decembermaand de cadeaumaand bij uitstek is, wil Galerie de Paardenstal hier ook aandacht aan besteden en daarom zijn er diverse kunstcadeau’s te koop. Hierbij valt te denken aan een zeefdruk, een kunstboek, een prachtig design sieraad of een horloge, of een stijlvolle tas van een bekende Nederlandse designontwerpster. Ook de artikelen van Plint (met gedichten en beeldende kunst) lenen zich bij uitstek voor een origineel kunstcadeau.

De galerie en de beeldentuin zijn in week 52 gesloten, (dus ook gesloten tijdens beide kerstdagen en oud en nieuw).

Galerie de Paardenstal is gevestigd aan de Noordermiddenweg 2-1 te Espel.
Tijdens de Eindejaars expositie zijn de openingstijden: donderdag t/m zondag van 13.30 – 17.00 uur

Voor verdere informatie zie: www.galeriedepaardenstal.nl

Wanneer?

Vanaf Donderdag 16 november 2017 tot en met Zondag 24 december 2017

Dag Van Tot
Zondag 13:30 17:00
Donderdag 13:30 17:00
Vrijdag 13:30 17:00
Zaterdag 13:30 17:00

Contactgegevens

Galerie De Paardenstal, Art and Garden

Noordermiddenweg 2-1
8311 RA Espel

Noordermiddenweg Model.NdtrcItem.HouseNumber
8311 RA, Espel