Esther de Jong speelt bij Moo Sessions

Iedere laatste zondagmiddag van de maand is er een huiskamerconcert tot en met juni. Na een mooi optreden van de band Standup ’69 in januari, in februari een eigenzinnig optreden van Esther de Jong bij de Moo Sessions.

Esther de Jong schrijft Nederlandse dagboekmuziek. Met nummers over liefde, (ver)dwalen en hartenpijn, sleurt ze je mee naar een ondergrondse wereld; daar waar het weliswaar grotendeels al benauwend, grijs en grauw is maar waar altijd ruimte is om nóg dieper te graven. Want tja, ze houdt nu eenmaal van graven. Hopende iemand stil te doen staan, een oog te openen, een wenkbrauw op te doen trekken of iets open te breken.

In 2015 studeerde Esther de Jong af aan de Academie voor Popcultuur in Leeuwarden. Ze heeft onder meer al opgetreden bij Oerol, Noorderzon en Eurosonic Noorderslag. Afgelopen jaar kwam haar eerste clip Van mij uit.

De Moo Sessions bestaat uit een maandelijks (semi) akoestisch optreden, binnen de huiselijke sfeer van de boerderij. Er vinden steeds gedurende het jaar zes edities plaats, bestaande uit de zaterdagavond in Diepenheim en aansluitende de zondagmiddag in Rutten.

Moo Sessions #14 zondagmiddag .. februari om 16.00 uur, IJzerpad 17 in Rutten. De entree is € 7,50- en de opbrengst gaat naar de band of act die speelt..

Praktische informatie

Zondag 25 februari 2018vanaf 16:00

IJzerpad Model.NdtrcItem.HouseNumber
8313 PJ, Rutten