Helikoptervluchten boven de tulpen (boek uw vlucht)

De helikopter vertrekt en landt in Creil, midden in het tulpengebied (adres staat in de voucher). Via de boekingsmodule (links) selecteert u eerst de gewenste datum, vervolgens de gewenste tijd, daarna hoe lang en met hoeveel personen uw wilt vliegen. De tijd die u selecteert is een indicatie, u krijgt nog mailcontact met de piloot over de exacte tijd.

Na uw boeking krijgt u een voucher toegestuurd met routebeschrijving naar het helikopterplatform bij het Tulpenbelevingsveld.

Er is plek voor twee passagiers in de helikopter. Als u met meer dan twee personen bent zal uw groep in meerdere vluchten worden verdeeld. Als u met een oneven aantal bent kan het zijn dat u gekoppeld wordt aan een ander persoon die de vlucht ook wilt ervaren. Hierin wordt wel enige flexibiliteit verwacht.
Eenmaal aangekomen op de door met u afgesproken tijd kunt u inchecken op het tulpenbelevingsveld van het Tulpenfestival. Tijdens het wachten op de exacte take off tijd kunt u een drankje nuttigen of door de tulpenvelden lopen voor een leuk fotomoment.

Kijk voor meer informatie op: www.tulpenvliegroute.nl

Privé tour
Wilt u wat extra aandacht en meer te weten te komen over de omgeving? Boek dan een iets langere vlucht. Als u een vlucht van 12 minuten of langer boekt, dan krijgt u een koptelefoon op waarmee u kunt communiceren met de piloot. De piloot is bekend in de omgeving en weet u veel te vertellen over de Noordoostpolder en de teelt van de tulpen.

Creilerpad Model.NdtrcItem.HouseNumber
8312 PS, Creil