Helikoptervluchten boven de tulpen (Tulpenvliegroute)

De vele tulpenvelden zijn een lust voor het oog. Geel, rood, oranje, roze, na de winter bloeien de velden uitbundig met prachtige tulpen. Met ruim 2000 hectare bollenvelden de Noordoostpolder het grootste bloembollengebied van de wereld.

In de Tulpenvlegroute heeft u vanuit de lucht een prachtig uitzicht op de vele tulpenvelden die de Noordoostpolder rijk is. Dit is een unieke ervaring en in geen ander gebied in Nederland uitgevoerd.

Dit jaar is een uniek jaar want een enorm Mondriaan schilderij wordt uitgebeeld in tulpen. Het bloemenkunstwerk, ter grootte van zeven voetbalvelden, geeft eer aan het werk van de beroemde kunstschilder. U kunt zijn kenmerken terug zien in de rechte lijnen en felle basiskleuren.

Een ervaring die u niet kunt laten liggen! Een helikoptervlucht is al een ervaring, maar een helikoptervlucht boven de tulpen velden die ook nog een meesterwerk van Mondriaan laat zien is een kans die u niet elke maand krijgt.

Hoe werkt het?

De helikopter vlucht vertrekt vanaf Creil (voor meer informatie zie uw voucher). U heeft drie mogelijkheden om de vlucht te boeken. In het bestelproces kunt u selecteren welk tijdstip u het beste uitkomt. Na uw boeking krijgt u een voucher toegestuurd met routebeschrijving naar het helikopterplatform.

Er is plek voor twee passagiers in de helikopter. Als u met meer dan twee personen bent zal uw groep in meerdere vluchten worden verdeeld. Als u met een oneven aantal bent kan het zijn dat u gekoppeld wordt aan een ander persoon die de vlucht ook wilt ervaren.

Eenmaal aangekomen op het helikopterplatform op de door u gekozen vertrektijd (gelieve ervoor te zorgen dat u op tijd bent!) kan het zijn dat u nog even moet wachten op het exacte vertrek. Bij het helikopterplatform kunt u een drankje nuttigen of door de tulpenvelden lopen voor een leuk fotomoment.Wat is belangrijk om te weten?

Niets is zo onvoorspelbaar als het weer. Een warme winter kan zorgen voor een snelle groei van de tulpen. Als er sprake is van een koude periode tijdens het bloeien kan men de tulpenvelden langer bewonderen. Het is dus ook mogelijk dat de tour geannuleerd wordt omdat de tulpenvelden niet in bloei staan door het weer in Maart of April. In dat geval annuleren wij de tour, stellen wij u per email op de hoogte en storten wij 100% van het aankoopbedrag terug naar uw rekening.

Mochten de tulpenvelden goed te zien zijn maar het is de dag van boeking erg slecht weer zullen wij u dezelfde dag bellen om de tour te annuleren. U kunt ervoor kiezen om de tour op een andere dag voort te zetten of om de tour te annuleren. Bij annulering krijgt u het aankoopbedrag 100% terug. Extra gemaakte kosten (bijv. Brandstof voor uw auto) kan niet worden gedeclareerd.

Als u door wat voor reden dan ook de tour moet annuleren dan kunnen wij het aankoopbedrag niet terug storten vanwege de reserveringen die wij moeten doen voor de helikopter en de piloot. Ook wijzen wij u erop dat te laat komen voor de helikoptervlucht automatisch betekent dat de tour geannuleerd wordt zonder mogelijkheid om de tour te verplaatsen naar een ander moment. Dit kan alleen als u een nieuwe reservering maakt en betaalt. Dit in verband met de reservering voor de helikopter en piloot en het strakke tijdschema rondom andere gasten en de luchtverkeersleiding.

Praktische informatie

Vanaf Zaterdag 21 april 2018 tot Dinsdag 8 mei 2018

Dag
Zondag
Vrijdag
Zaterdag

* Exacte tijden en data kunt u vinden op de facebookpagina: facebook.com/tulpenvliegroute.

Creilerpad Model.NdtrcItem.HouseNumber
8312 PS, Creil