Nacht van Emmeloord

Natuurlijk wordt ook dit jaar de verjaardag van onze koning in het hele land volop gevierd.
Op donderdagavond 26 april tussen 21:00 uur en 02:00 uur wordt daarom een feestelijk muziekevenement georganiseerd.
Zing, dans, lach, eet, swing, drink en bewonder! Toffe bands en DJ's laten je de beste pop-, rock-, top 40- en dansmuziek horen.

Tijdens de eerste editie Nacht van Emmeloord zorgden vorig jaar zo'n 1300 enthousiaste bezoekers voor een fantastisch feest op de Deel.

Voordat het spektakel om 21:00 uur losbarstte, had een handvol nieuwsgierige toeschouwers zich al voor 't Voorhuys en Eindeloos-restaurant verzameld. Openingsband Fullhouse coverband speelden deze avond een thuiswedstrijd op het stijlvolle oranje podium. Hun aanstekelijk enthousiaste optreden zorgde voor een mooie sfeer en goed gevulde Deel. Toycar Taxi was voor velen in de polder een (nog) onbekende band maar met hun eigen catchy pop- en rock songs wisten zij het publiek direct te verrassen. De enkele covers die zij speelden werden dan ook luidkeels meegezongen. Ook aan de fans van boerenrock werd gedacht door de organisatie CVevents. De heren van Van Deele wisten de sfeer naar een nog hoger niveau te tillen met hun covers van o.a. Normaal, Bökkers en Jovink en de Voederbietels. De nacht werd feestelijk afgesloten door DJ Jonas van der Vlugt. Alle handjes in de lucht en de voetjes van de vloer. Jonas draaide ook tussen de bands door en wist op zijn eigen unieke manier de bezoekers warm te houden.

Nacht van Emmeloord is een samenwerking tussen CVevents, Slump Catering & Events, 't Voorhuys, Eindeloos en Event Catering.

Praktische informatie

Donderdag 26 april 2018

Boslaan Model.NdtrcItem.HouseNumber
8302 AB, Emmeloord