Pieperfestival 2017

Varia
Van 12 t/m 17 september staat het centrum van Emmeloord bol van allerlei uiteenlopende activiteiten en muzikaal spektakel tijdens het Pieperfestival. Het Pieperfestival is een jaarlijks terugkerend evenement in Noordoostpolder.

Activiteiten
Er worden tijdens het Pieperfestival diverse activiteiten georganiseerd, zoals de kindermiddag voor basisschoolkinderen met een optreden voor de jeugd t/m 12 jaar, een seniorenmiddag (50+), optredens van bekende Nederlandse en/of buitenlandse artiesten, sportactiviteiten, zoals de Fish Potato Run, pieper zwemestafette en de Omloop Schokland. Verder zijn er zaterdagactiviteiten met muziek, straattheater en spektakel voor jong en oud, een gezellige markt. Het Pieperfestival wordt afgesloten met een gezamenlijke kerkdienst op zondag.

Gratis friet
Natuurlijk mag de gratis friet niet ontbreken tijdens het Pieperfestival. Op zaterdag 10 september wordt er weer 5.000 kilo friet gratis weggegevens, dus dast wordt smikkelen en smullen. Het Pieperfestival wordt niet voor niets het grootste patatfestival van Nederland genoemd.

Wanneer?

Vanaf Dinsdag 12 september 2017 tot Zondag 17 september 2017

Dag
Zondag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag

De Deel Model.NdtrcItem.HouseNumber
8302 EK, Emmeloord

Extra informatie

Zien, Doen & Beleven
Kaartverkoop Geen kaartverkoop