Arrangement: Solex en BBQ, Tapas of Flammkuchen

BBQ-arrangement
1 uur solex rijden evt uitbreidbaar naar 2 uur
We beginnen met een kopje koffie en een kleine briefing over de route en het solex rijden, daarna begint u route langs alle mooie plekjes van de Noordoostpolder.
Vervolgens starten we het culinaire gedeelte op de eerste verdieping in Chillers met een kopje tomatensoep met stokbrood en daarna kunt u zelf u vleessoorten grillen, biefstuk, varkenshaas, spareribs, hamburgers, kipfilet enz. We serveren hier nog een aardappelsalade en rundvlees salade en verse ananas bij.
Inbegrepen is een welkomstdrankje. De kosten zijn €37,50 pp. bbqKiest u liever voor onbeperkt drinken (2 uur) dan kunnen wij u dit aanbieden voor €47,50 pp.

Tapas arrangement
( 1 uur solex rijden evt uitbreidbaar naar 2 uur) We beginnen met een kopje koffie en een kleine briefing over de route en het solex rijden, daarna start de route langs alle mooie plekjes van de Noordoostpolder.
Vervolgens krijgt u een heerlijk 4 gangen tapas menu geserveerd in Chillers met 1 welkomstdrankje.
Dit arrangement kunnen wij u aanbieden voor €39,95 pp.
Wilt u liever onbeperkt drinken (2 uur) en tapas eten dan kunnen wij u dit aanbieden voor €49,95.

Flammkuchen arrangement
(1 uur solex rijden evt uitbreidbaar naar 2 uur) We beginnen met een kopje koffie en een kleine briefing over de route en het solex rijden, daarna start de route langs alle mooie plekjes van de Noordoostpolder. Vervolgens krijgt u in Chillers verschillende Flammkuchen te proeven waaronder met Parmaham, Geitenkaas, Shoarma en spek en ui.
We sluiten af met een zoete variant met Bananen en chocolade en Appel en kaneel.
Samen met een welkomstdrankje is dit te reserveren voor €32,50 pp.
FlammkuchenSpekenuiLiever onbeperkt drinken (2 uur) dan kunnen wij u dit aanbieden voor €42,50 pp