ATB-route Kuinderbos 30 km

De route gaat grotendeels over brede ruiterpaden en er is speciaal een singletrack aangelegd voor mountainbikers tegen de Kuinderberg op.

Startpunt: P-plaats, Hopweg, Kuinre.
Lengte: 30 km.
Kleur: Witte palen met een groen schildje.
Categorie: licht


Aan de noordoostrand van het vlakke land van de Noordoostpolder ligt een onverwachte parel: het Kuinderbos. Met water, een berg, een burcht en een beek. Hier kunt u, ook in de winter, heerlijk beschut wandelen.

Het Kuinderbos ligt in het noordoosten van de gemeente. In het bos vindt u wandel-, natuur- en fietspaden, een natuurcamping, dagcamping, speelweiden, picknickplaatsen, kampvuurplaatsen en historische ruïnes. Er zijn wandelroutes, een "natte neuzenpad" en hondenlosloopgebied, ATB-route, de Kuinderbosfietsroute en een ruiter- en menroute.Het Kuinderbos ligt in het noordoosten van de gemeente. In het bos vindt u wandel-, natuur- en fietspaden, een natuurcamping, dagcamping, speelweiden, picknickplaatsen, kampvuurplaatsen en historische ruïnes. Er zijn wandelroutes, een "natte neuzenpad" en hondenlosloopgebied, ATB-route, de Kuinderbosfietsroute en een ruiter- en menroute. Het bos strekt zich uit over de grens met de provincie Overijssel. Zo bent u maar enkele kilometers verwijderd van het Nationaal park Weerribben-Wieden.

Praktische informatie

Tocht/Route
Afstand 30
Route typering Mountainbiken
Regio
Flevoland Noordoostpolder

Hopweg Model.NdtrcItem.HouseNumber
8315 PX, Luttelgeest