Aventurijn Zorg Zorgboerderij Hof van Schokland

Het restaurant bied plaats voor meer dan 60 gasten die even kunnen bijkomen van een fietstocht of wandeling op het UNESCO Werelderfgoed Schokland.
In ons restaurant kunnen gasten terecht voor een heerlijke lunch maar ook voor vers gebakken appeltaart en een kop koffie/ thee of fris.

Voor onze cliënten is het erg leuk en leerzaam om te ervaren hoe het is om mee te helpen in de bediening of om juist in de keuken te werken. We maken veel gerechten zelf o.a. overheerlijke tomatensoep en natuurlijk ons zelfbedachte en zelfgemaakte Schokker appelgebak.

Feesten, partijen of workshops
Het restaurant is ook af te huren voor feesten, partijen of workshops. Er zijn veel mogelijkheden en wij informeren u hier graag over. Wij kunnen alles voor u verzorgen om uw feest onvergetelijk te maken.
Mocht u verlegen zitten om een fijne workshoplocatie met genoeg parkeergelegenheid en sanitaire voorzieningen dan biedt het restaurant van Aventurijn Zorg uitkomst. U zorgt voor een leuke workshop en deelnemers, wij verzorgen de koffie en thee met een lekker stuk Schokker appelgebak.

Op de menukaart staat o.a.:
Koffie, thee en verschillende frisdranken,
Zelfgemaakt Schokker appelgebak,
Seizoensgebonden soepen,
Tosti’s,
Belegde broodjes (Oerbrood)

ANWB Gastvrij Plus
Ook bieden wij de mogelijkheid voor fietsers om gebruik te maken van onze gastvrijheid. Hof van Schokland is een “ANWB Gastvrij Plus ” locatie, waar fietsers van harte welkom zijn om even af te stappen voor de koffie, de lunch of om iets te bezichtigen. Maar ook om alleen een kleine reparatie aan hun fiets uit te voeren, de accu even op te laden of te schuilen voor de regen.