Bamboekwekerij Indo Suka

Op ons 25 ha groot terrein kweken we meer dan 70 soorten bamboe. De show-tuinen en het bamboebos zijn ongeveer 1 hectare groot. Hier vind u een wandeling door het bamboebos, langs de vijvers en waterpartijen.

Ter afsluiting komt u langs onze showtuinen, waar u inspiratie kunt op doen voor huis en tuin. Indo Suka importeert zelf uit Indonesië dit houdt in dat zij zelf de contacten in Indonesië leggen en ter plaatse met de mensen ontwerpen en ontwikkelen.

Kom eens langs en laat u verrassen door de Oosterse sferen in de Noordoostpolder. Ieder jaar zijn open dagen.

De kwekerij omvat een assortiment van ruim 60 soorten waarvan er ruim 50 wintergroene soorten geïntegreerd zijn in de vrij toegankelijke showtuinen, hier kunt u zien hoe de soorten uitgroeien tot volwassenheid en hoe u ze kunt toepassen.

Door de grote verscheidenheid, in soorten, is advies dan ook van het grootste belang en die krijgt u dan ook bij Indo Suka want deze prachtige, altijd groene plant brengt, het hele jaar, leven en sfeer en verdiend een goede plaats in uw tuin. Ook is er een groot, nog steeds toenemend, assortiment siergrassen en bijzondere vaste planten.

Tevens is er een 25 are groot bamboebos waar u door heen kunt wandelen en de tropische sfeer die bamboe uitstraalt kan ervaren. En al is dit bos nog niet volwassen en neemt de hoogte nog ieder jaar toe, dit heeft niet kunnen weerhouden om de volgende 25 are al aan te planten.

De showtuinen en het bamboebos zijn ongeveer 1 hectare groot.
Ook voor tuinontwerp en advies kunt u bij Indo Suka terecht en worden op de kwekerij lezingen en rondleidingen voor groepen verzorgd.

Creilerpad Model.NdtrcItem.HouseNumber
8312 PP, Creil