Blote Voeten Zeebodempad

In de voetsporen van de pioniers wandel je blootsvoets over het ca. 2,5 kilometer (!) lange Kneipp Blote Voeten Zeebodempad. Warmte afgewisseld door kou, harde en zachte ondergronden en de verrassingen tijdens de route maken deze bijzondere wandeling onvergetelijk. Het is een echte aanrader en geschikt voor alle leeftijden.

In Paviljoen T127, startpunt van het Blote Voetenpad, vind je een bescheiden tentoonstelling over het leven van de pioniers. Genieten kun je hier van een ijsje, een vers kopje koffie of thee (of een ander drankje). Tevens verkoop van (h)eerlijke streekproducten.

Diverse verschillende ondergronden op de route, o.a. stammetjes, kiezels, glas en modder, masseren op natuurlijke wijze je voeten. De wandeling heeft als startpunt Paviljoen T127. Hier krijg je uitleg en laat je jouw schoenen achter. De wandeling wordt gestart nadat jouw voeten eerst een heerlijk verfrissend voetenbad hebben gekregen. Onderweg kun je op de rustplaatsen genieten van de mooie omgeving en de natuur. Middels uitlegborden wordt er tevens informatie gegeven over de pioniers, de grondleggers van dit gebied, en de aanwezige landbouwgewassen. Bij terugkomst kun ie gezellig nazitten op het terras of in het paviljoen, waarbij je een kijkje kunt nemen in het kleine Pioniersmuseum en het aanwezige winkeltje.

Blotevoetenpad in Noordoostpolder

Praktische informatie

Prijs
kinderen 4.00
volwassenen 7.00
toelichting prijs Kinderprijzen zijn voor kinderen t/m 4 jaar,.
Tocht/Route
Afstand 2.5
Route kenmerken Kindvriendelijk,Van A naar A
Regio
Flevoland Noordoostpolder

Zwartemeerweg Model.NdtrcItem.HouseNumber
8317 PA, Kraggenburg