Café-restaurant 't Poortershuys

Onze doelstelling is dat u zich hier zal thuis voelen en dat uw bezoek aan ons niet eenmalig is. Wij zullen er alles aan doen om het u zo prettig mogelijk te maken.

Het eten in ons restaurant wordt met veel zorg bereid, we gebruiken verse producten. Sauzen en soepen die u op de kaart ziet staan worden á la minuut vers bereid. Zowel de patat als de aardappels (gebakken) zijn vers.

Alle dranken (warm of koud) worden met veel zorg voor u bereid en geserveerd.

In overleg kunt u ons café restaurant of zalen (er zijn 3 zalen) reserveren voor bijvoorbeeld bruiloft, diner, lunches, vergaderingen, seminars of waarvan u denkt, daar moet op gefeest worden.

We hebben vergader arrangementen en er is een beamer met groot scherm en microfoons aanwezig. Dus u hoeft alleen uw laptop mee te nemen. De rest zorgen wij voor.

Binnen ons bedrijf is er ook een snackbar en slijterij aanwezig. Ook catering op locatie doen wij met veel zorg. Het maken van verse bedrijfsmaaltijden hoort ook tot onze mogelijkheden.
U ziet en leest dat er veel mogelijk is in Café Restaurant 't Poortershuys. Is er toch nog iets dat wij niet benoemd hebben, schroom niet en vraag ons er gerust naar. Wij kunnen in elke vorm een vrijblijvende offerte voor u maken.

Wij zijn rolstoelvriendelijk. We hebben bij de ingang een oprijlaan en de toiletten zijn makkelijk inrijbaar voor de rolstoelers.