Camping Craneburcht

Camping Craneburcht biedt u:

* een gezellige ontvangst in onze receptie aan de bar van het restaurant
* ruime en rustig gelegen plaatsen met grasbodem
* jaarplaatsen voor stacaravans en chalets, ook nieuwe jaarplaatsen met 25 ampère stroom en vaste gasaansluiting.
* toeristische plaatsen voor tenten, caravans, vouwwagens en campers
* twee hutten voor trekkers, elk met twee stapelbedden, tafel, stoelen, keukentje, koelkast en gasstelgroepsaccommodatie tot maximaal 60 personen, met slaapunit en/of tenten, gebruik van eigen keuken en zaal met bar.
*gelegen aan goed viswater
* veel vaarwater in de nabijheid, Friese meren en de poort naar de Weerribben
jachthaven in Kuinre op loopafstand
* strand in het Friese plaatsje Lemmer en een zwembad in Emmeloord; beiden op 15 minuten rijafstand

Nieuw is de roze gepimpte caravan:
Deze caravan is geschikt voor 2 personen, voor extra personen is het mogelijk om er een tent bij te zetten. Deze caravan is voorzien van verwarming, keuken, koelkast, gasstel, bestek, servies, pannen, koffiezet apparaat. Beddengoed is aanwezig, het bed moet nog wel opgemaakt worden. Ook is er gratis wifi. Aan de voorkant is een sfeervolle partytent met tafel en stoelen. Voor douche en toilet kunt u gebruik maken van het sanitair gebouw op de camping.


Nieuw is de oud-hollandse stacaravan
Proef de sfeer van toen, met de geruite gordijntjes, Keulse potten, oliestelletjes.....
Deze stacaravan is uitstekend geschikt als logeerplek voor een gezin met 2 kinderen. Voor ouders is er een 2 persoons bed, voor de kinderen een gezellig stapelbed. Bestaat uw gezelschap uit meer personen? Geen probleem! In het zitgedeelte staat een slaapbank die uitgeklapt slaapgelegenheid biedt voor 2 personen. De stacaravan is zo geschikt voor maximaal 6 personen. Willen opa en oma in hun eigen toercaravan of camper in de buurt van deze stacaravan staan, daarvoor is ook voldoende ruimte. De stacaravan is voorzien van keuken, koelkast, gasstel, bestek, servies, pannen, koffiezetapparaat, televisie, kachel. Maar ook van warm en koud stromend water, eigen douche en w.c. Zelfs de bedden zijn opgemaakt in de Oud Hollansde stijl. Buiten staat een tuintafel en stoelen, met uitzicht op de paarden in de wei ernaast. Uiteraard kunnen de kinderen gebruik maken van de speeltuin van de camping bij het restaurant.


Camping Craneburcht biedt tevens het volgende:
Restaurant De Wipkip
Een sfeervol restaurant met een kipthema. U kunt er heerlijk à la carte eten in één van de gezellige hoekjes van ons restaurant. Naast kipgerechten is spare-ribs ook een overheerlijke specialiteit van ons, of kiest u liever het stoofpannetje rundvlees. Bovendien staat er ook altijd een lekker visgerecht op de menukaart. Wilt u vegetarisch eten, in overleg met de kok maken wij iets lekkers voor u klaar.

Partycentrum Craneburcht
Naast heerlijk eten in ons restaurant, is het ook mogelijk om in deze sfeervolle ruimte uw bruiloft, receptie, verjaardag, reünie, of andere partijen te vieren. Van belegde broodjes, koffietafel, diner tot buffet, alles is mogelijk. Ons restaurant wordt ook gebruikt als trouwlocatie!

Groepsaccommodatie Craneburcht
Een Nederlandse kampeerboerderij, gelegen in de Noordoostpolder, in het uiterste puntje van provincie Flevoland, tegen de provincies Overijssel en Friesland aan.

Kuinderweg Model.NdtrcItem.HouseNumber
8315 PX, Luttelgeest