Camping Het Bosbad

Beste kampeerder,

Houdt u van een ongedwongen sfeertje, gezelligheid en rust? Dan zit u op onze camping helemaal goed. Of u hier nu één nachtje komt of een seizoenplaats heeft: iedereen hoort erbij en er is altijd wel iemand in de buurt om een praatje mee te maken. Natuurlijk met respect voor ieders privacy. Met de voorzieningen op de camping zit het wel goed met als belangrijkste punt: verzorgd en schoon sanitair.

Camping het Bosbad telt zo’n 80 plaatsen, waaronder ruime kampeer- en camperplaatsen en voordelige plaatsen voor trekkerstentjes. We verhuren stacaravans, blokhutten en knusse recreatiewoningen. In onze gezellige bar met serre en terras kunt u lekker borrelen en ook voor een smakelijke snack kunt u hier terecht. Het is ook de plaats waar regelmatige animatie-activiteiten, zoals klaverjassen, bingo en een pannenkoekendag worden georganiseerd.

Laat u verrassen door onze mooie regio op de bodem van de zee, waar u misschien wel veel meer kunt doen, zien en genieten dan u vermoedt. Het centrum van Emmeloord, waar u alle moderne voorzieningen vindt, ligt op loopafstand. De snelweg is “om de hoek, zodat u ons makkelijk kunt bereiken. Tussen 1 april en 31 oktober heten wij u graag welkom als onze gast op Camping het Bosbad!