Camping Het Bosbad

Camping het Bosbad is een rustige camping in het bos op loopafstand van het stadscentrum. Er heerst een ontspannen en gemoedelijke sfeer. Ieders privacy wordt gerespecteerd, maar wilt u gezellig een praatje maken of heeft u een paar helpende handjes nodig, dan is er altijd iemand in de buurt. En hierbij maakt het geen verschil of u voor een nachtje of een heel seizoen onze gast bent.

Op de camping zijn ruime kampeerplaatsen met elektriciteit, camperplaatsen en trekkersplaatsen. We verhuren comfortabele stacaravans en leuke blokhutten. Voor de kinderen is er een speeltuintje en in het hoogseizoen worden er regelmatig activiteiten voor ze georganiseerd. Het sanitair is prima voor elkaar. Uiteraard is er op de hele camping draadloos internet. Een verfrissende duik neemt u tegen gereduceerd tarief in het naastgelegen zwembad. En, nieuw vanaf 2015: in recreatieplas De Wellerwaard, een nieuw recreatiegebied op fietsafstand van de camping. In onze gezellige bar met terras kunt u lekker borrelen en ook voor een smakelijke snack kunt u hier terecht. Dit is ook de plaats waar regelmatig animatie-activiteiten, zoals karaoke- en klaverjasavonden, worden georganiseerd.

Nog een nieuwtje: vanaf 2015 biedt Camping het Bosbad ook ruime jaarplaatsen met elektra, water en riolering voor stacaravans. Voor slechts € 1295,00 kunt u er maar liefst zeven maanden van genieten. Desgewenst kunnen wij u ook helpen bij de aanschaf en installatie van uw stacaravan.

Wilt u meer informatie, neem dan eens een kijkje op onze site of op onze Facebookpagina. En natuurlijk bent u van harte welkom om de camping met eigen ogen te komen bekijken!

Banterweg Model.NdtrcItem.HouseNumber
8302 AC, Emmeloord