Chez Marknesse

Chez Marknesse is wekelijks voor het publiek geopend op zaterdagavond. Op alle andere avonden kan Chez exclusief afgehuurd worden. Bepaalde gedeeltes van Chez kunnen in overleg ook op de zaterdagavond worden afgehuurd. Wekelijks organiseert Chez Marknesse diverse zakelijke en feestelijke evenementen; van groot tot klein en met de meest uiteenlopende thema's. Wat uw wensen ook zijn, onze experts zorgen altijd voor de juiste sfeer, de juiste muziek en dus een optimaal bruisend feest.
Of u nu ruimte zoekt voor een zakelijke bijeenkomst of voor een feest. Chez beschikt over uitstekende faciliteiten voor vrijwel al uw wensen.
Met u organiseren wij graag uw vergaderingen, conferenties en beurzen, van 10 tot 2500 personen in een ontspannen zakelijke omgeving. Ook verzorgen wij graag uw (bedrijfs-) feest of receptie. Chez heeft ruime ervaring met (bedrijfs-) feesten en recepties.
Heeft u iets te organiseren of wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op. Graag bespreken wij uw wensen of leiden wij u rond in ons bedrijf.