De Kluishof

Bij Renne vindt u alles onder één dak: streekwinkel Renne Streekproducten, waar u streekproducten kunt kopen die vrijwel allemaal afkomstig zijn van eigen boerderij of collega-boerderijen. Windinformatiecentrum 11 Beaufort, waar u de energie van het grootste windpark van Nederland kunt beleven. En De Kluishof, de perfecte locatie voor iedere feestelijke gelegenheid, dagtocht, workshop of vergadering.

De Kluishof
De Kluishof is de perfecte locatie voor iedere feestelijke gelegenheid, dagtocht, workshop of vergadering. Of u het nu klein wilt houden of groots uit wilt pakken, bij De Kluishof is alles mogelijk.
Onze locatie is niet alleen voorzien van zakelijke gemakken, maar is ook uitermate geschikt voor gezinnen. Zo is er een luchttrampoline en zijn er spelelementen voor de kinderen. En niet te vergeten onze enige echte overdekte Zuid-Afrikaanse Braai op houtskool, de (h)eerlijke boerenlunch en onze warm & koud buffetten waarbij duurzaamheid en aandacht voor het dierwelzijn hoog in het vaandel staan.
Arrangementen
Welke vorm van vergaderen en buffet u ook kiest, wij maken voor u graag een offerte op maat. Wij adviseren u graag en bieden u van harte een passend voorstel.

- Bruiloft/feest
- Vergaderen
- Kinderfeestjes
- Workshops
- Babyshower
- Terras
- Braai

Voor meer info: zie website.
Let op als u via de navigatie komt dan Urk in toetsen i.p.v. Nagele, anders komt u op Domineesweg 1 terecht.