De Orchideeën Hoeve

De fleurigste attractie van Nederland:De Orchideeën Hoeve met Vlinder Vallei en Lorituin, 25.000 m2 tropenflora en fauna onder één dak.

Weleens een wereldreis gemaakt in één dag? Bezoek de grootste tropische tuinen van Europa en ervaar verre werelddelen heel dichtbij! Reis mee door Azië, Australië en Midden- en Zuid-Amerika en ontdek een kleurrijke wereld vol orchideeën, papegaaien en vlinders. Geheel overdekt, rolstoeltoegankelijk en kindvriendelijk.

Ontdek, beleef, geniet, lach en bewonder
Bewonder duizenden soorten wilde en zeldzame orchideeën, voer de bijzondere vissen, geniet van heerlijke kleuren en geuren en bezoek de grootste vlindertuin van Europa waar meer dan 2000 vlinders rondfladderen. De reis door de vier verschillende werelddelen is een avontuur voor jong en oud!

Lorituin
Ontdek in de Lorituin een wereld met meer dan tachtig kleurrijke Lori’s van de Blauwe Bergen en voer de papegaaitjes zelf met een voederbakje nectar. De Lori zal voorzichtig op uw arm landen en zich tegoed doen aan de heerlijke nectar. Voor alle leeftijden een unieke ervaring!

Nieuw: Zwevende Bloementuin
Nieuwe attractie is de ‘Zwevende’ Bloementuin. Bezoekers komen in een sprookjesachtige bloemenwereld waar duizenden fuchsia’s, begonia’s, geraniums, petunia’s en vlijtige liesjes een oneindige wolk vormen. Het bloemenspektakel is te zien in een enorme glazen serre van zeven meter hoog. Je wordt direct blij; het geeft een ultiem zomergevoel. Er zijn idyllisch prieeltjes, gezellige zitjes en een bistro met allerlei zomerse heerlijkheden, zodat u op uw gemak kunt genieten van al dat moois.

Voor alle leeftijden
De Orchideeën Hoeve biedt alles voor een leuk, leerzaam en spannend dagje uit. Sluit uw bezoek af met lekker eten en drinken in het serre-restaurant of shop in de winkel. Kinderen kunnen meedoen aan een spannende speurtocht en lekker ravotten in het Mangrovebos Speelparadijs; een waterrijke binnenspeelplaats met schildpadden.

Praktische informatie

Dag Van Tot
Zondag 10:00 18:00
Maandag 09:00 18:00
Dinsdag 09:00 18:00
Woensdag 09:00 18:00
Donderdag 09:00 18:00
Vrijdag 09:00 18:00
Zaterdag 09:00 18:00

* Feestdagen geopend van 10.00 tot 18.00 uur Nieuwjaarsdag gesloten