De Strandhoeve

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor het vieren van een jubileum of feest eventueel in combinatie met een buitensportactiviteit?  Of wat dacht u van een teambuildingprogramma op maat met daarin verwerkt de actuele thema's waar uw bedrijf mee bezig is? Maar ook voor het houden van een vakbeurs of productpresentatie kunt u bij De Strandhoeve terecht. In gezamenlijk overleg is heel veel mogelijk, neem contact met ons op en laat u verrassen door onze ideeën!

Intiem vergaderen óf een grote plenaire bijeenkomsten organiseren? Ook dát kan bij De Strandhoeve. Alle zalen beschikken over een beamer en flipover. Indien gewenst kan vergaderen gecombineerd worden met een actief en attractief programma gericht op ont- en inspanning en/of samenwerking.

De Strandhoeve verzorgt ook graag uw buitensport-arrangement. Van wandklimmen tot boogschieten en van puzzeltocht tot vlotvaren; dit zijn nog maar enkele voorbeelden van activiteiten die u bij ons kunt boeken. Zomer of winter, de meeste programma's kunnen zowel binnen als buiten uitgevoerd worden. Wij adviseren u graag over een geschikt programma dat past bij uw gezelschap. 

Praktische informatie

Accommodatie
Soort gebouw Boerderij
Capaciteit
Aantal zalen 5
Aantal bedden 64
Huisdieren
Huisdieren Huisdieren toegestaan
Doelgroep
kinderen Ja
Ligging
In/bij stedelijk gebied Ja
Buiten het centrum Ja
Landelijk gelegen Ja
Nabij doorgaande route Ja
Recreatie
Bar Ja
Lidmaatschappen
Lid VVV Ja
Cultuur
Taal Amerikaans gesproken, Duits gesproken, Engels gesproken, Frans gesproken, Nederlands gesproken