De Strandhoeve Adventures Events

Wilt u uw eigen evenement aankleden met een spectaculaire opening, stunt of buitensportactiviteit? Of wat dacht u van een teambuildingprogramma op maat met daarin verwerkt de actuele thema's waar uw bedrijf mee bezig is.

Of bent u op zoek naar een geschikte lokatie voor het vieren van een jubileum of feest eventueel in combinatie met een buitensportactiviteit? Ook daarbij kan De Strandhoeve u van dienst zijn. Hierbij kunt u denken aan een waaghalsactie van een stuntman voor een onthulling, of een afscheid waarbij uw (ex)collega het pand via het raam verlaat.

Maar ook voor het houden van een vakbeurs of productpresentatie kunt u bij De Strandhoeve terecht. In gezamenlijk overleg is heel veel mogelijk, neem contact met ons op en laat u verrassen door onze ideeën!

De Strandhoeve heeft de beschikking over een vergaderzaal (16 - 20 pers.) voorzien van beamer, flapover koffie, thee en lunchfaciliteiten. Indien gewenst kan vergaderen gecombineerd worden met een actief en attractief programma gericht op ont- en inspanning en/of samenwerking.

De Strandhoeve Adventures, als onderdeel van het familiebedrijf De Strandhoeve VOF, verzorgt ook graag uw buitensport-arrangement. Van wandklimmen tot boogschieten en van puzzeltocht tot vlotvaren; dit zijn nog maar enkele voorbeelden van activiteiten die u bij ons kunt boeken. Zomer of winter, de meeste programma's kunnen zowel binnen als buiten uitgevoerd worden. Wij adviseren u graag over een geschikt programma dat past bij uw gezelschap.

Praktische informatie

Accommodatie
Soort gebouw Boerderij
Capaciteit
Aantal zalen 1
Aantal bedden 14
Ligging
Buiten het centrum Ja
In/bij stedelijk gebied Ja
Landelijk gelegen Ja
Nabij doorgaande route Ja
Lidmaatschappen
Lid VVV Ja
Huisdieren
Huisdieren Huisdieren niet toegestaan
Doelgroep
kinderen Ja
Recreatie
Bar Ja
Cultuur
Taal Amerikaans gesproken, Duits gesproken, Engels gesproken, Frans gesproken, Nederlands gesproken

Uiterdijkenweg Model.NdtrcItem.HouseNumber
8316 RT, Marknesse