Eventing Emmeloord

26 t/m 28 juli vindt de vijfde editie van Eventing Emmeloord plaats in het uitgestrekte Kuinderbos met een CIC 1* en CIC 2*. Een internationaal evenement waar topsport centraal staat: bekende ruiters uit binnen- en buitenland verschijnen aan de start in het uitgestrekte Kuinderbos. Het Kuinderbos is uitermate geschikt voor eventing: de combinatie van open landschap, bos, brede zandpaden, natuurwater en vooral de goede bodem zorgen voor perfecte omstandigheden voor paard en ruiter! En als toeschouwer staat u dicht op het parcours en kunt dus optimaal genieten van de spectaculaire sprongen en de harmonie tussen paard en ruiter.

Niet alleen de cross is een grote trekpleister. Op zaterdag kunnen bezoekers ook de hele dag genieten van Eventing BuitenZinnig: een combinatie van een landleven-markt, demonstraties, outdooractiviteiten voor jong en oud en food- & coffeetrucks. Voor gezelligheid en spektakel gaat u dus naar Eventing Emmeloord! Onder meer 4x4 landrover trial,
zand- en houtsculpturen, jachthondenshow, houtslepen met paarden, historische landbouwvoertuigen, klimmuur, pannakooi, kabouterpad en springkussen.

Praktische informatie

Dag Van Tot Toelichting
Vrijdag 26 juli 2019
Zaterdag 27 juli 2019
Zondag 28 juli 2019

Schoterweg Model.NdtrcItem.HouseNumber
8314 PX, Bant