Expositie “Grande Finale” van Galerie de Paardenstal

I.v.m. het coronavirus was Galerie de Paardenstal een periode gesloten maar we gaan zaterdag 23 mei weer open. Dan start de expositie “Grande Finale”, en dit wordt tevens de laatste expositie van de galerie. Wij hebben besloten om per 1 augustus, na twaalf en een half jaar de galerie en beeldentuin definitief te sluiten. We vinden het jammer dat we voor galerie “’de Paardenstal art en garden” geen opvolger(s) hebben kunnen vinden en zo ons mooie bedrijf voor de Noordoostpolder niet hebben kunnen behouden.

Tijdens de expositie “Grande Finale” wordt voor de laatste keer werk van onze vaste kunstenaars getoond. Deelnemende kunstenaars aan deze expositie zijn o.a. Puck Steinberger, Doet Boersma, Gertjan Scholte-Albers, Roeland van Reem, Juul Kortekaas en Sjoerdtje Hak met schilderijen. Ruimtelijk werk van o.a. Hannie Diender, Edith Madou, Lei Hannen, Margreet Zwetsloot, Marlies Brug, Hanneke van den Bergh, Peter R. Hein en Winneth Sala. Buitenbeelden van Yvon van Wordragen, Hans Jouta, Jan Krikke, Hedda Willem Buijs, Lena Postuma, Marius en Margot Meulenberg en Willem van den Brink.

Ook start vanaf 23 mei de opheffingsuitverkoop met hoge kortingen op tassen, sieraden en producten van Plint.
We houden de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM. Onze beeldentuin en galerie met voldoende ruimte maken het mogelijk 1,5 meter afstand van elkaar te houden. In de galerie zijn maximaal 5 bezoekers tegelijk welkom. Wellicht is het daarom verstandig om vooraf uw bezoek aan te kondigen.

Openingstijden zijn: donderdag, vrijdag, zaterdag en 1e, 3e en 5e zondag van de maand van 13.30 – 17.00 uur. Of op afspraak. Het kan zijn dat van deze dagen of tijden afgeweken wordt, raadpleeg daarom voorafgaand aan uw bezoek onze website of bel ons. Galerie en beeldentuin zijn ook beide Pinksterdagen geopend.

Adres: Noordermiddenweg 2 – 1 Espel
www.galeriedepaardenstal.nl
Tel: 0527 612654 

Praktische informatie

Vanaf Zaterdag 23 mei 2020 tot en met Vrijdag 31 juli 2020

Dag
Zondag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag

* Openingstijden zijn: donderdag, vrijdag, zaterdag en 1e, 3e en 5e zondag van de maand van 13.30 – 17.00 uur. Of op afspraak. Het kan zijn dat van deze dagen of tijden afgeweken wordt, raadpleeg daarom voorafgaand aan uw bezoek onze website of bel ons. Galerie en beeldentuin zijn ook beide Pinksterdagen geopend.