FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder

Je bent welkom bij FlevoMeer Bibliotheek. Je haalt, brengt en deelt hier jouw kennis en cultuur. Je komt hier binnen voor een goed gesprek. In FlevoMeer Bibliotheek ontmoet je andere mensen en haal je het beste uit jezelf.
Flevoland is een provincie van pioniers en pionieren zit ons in het bloed. Op eigen benen staan, het gevoel dat je iets voor elkaar krijgt en je een stap verder komt. Dan kan in onze bibliotheken in Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Lelystad, Swifterbant, Urk en Zeewolde. Samen komen we verder, niet iedereen kan dit alleen.

Wij zetten ons elke dag in voor plezier in lezen, leren en meedoen voor kinderen en volwassenen. Voor iedereen is plek in de bibliotheek voor gezelligheid en inspiratie. Je leest de krant of gaat naar huis met een goed boek of een leuke DVD. Volwassenen leren de Nederlandse taal en cultuur. Wij werken graag samen voor een optimaal resultaat. Op scholen en instellingen bevorderen wij de lees- en digitale vaardigheden in Flevoland. Ons ultieme doel is een gelukkige inwoner van Flevoland.

Kom langs en haal het beste uit jezelf! 

Praktische informatie

Dag Van Tot
Maandag 13:30 20:30
Dinsdag 13:30 17:30
Woensdag 13:30 20:30
Donderdag 11:00 17:30
Vrijdag 13:30 20:30
Zaterdag 11:00 15:00