Fruitbedrijf Hoekstra

Modern fruitbedrijf met de grootste kersenboomgaard van Noord-Nederland. Kwaliteit en smaak staan bij ons hoog in het vaandel. U kunt hier terecht voor smaakvol fruit (afhankelijk van het seizoen kersen, pruimen, appels en peren) rechtstreeks uit de eigen boomgaard . In het gezellige boerderijwinkeltje treft u een breed assortiment aan.

U vindt hier diverse streekproducten (o.a. eigen kersen- en pruimenwijn, puur kersensap en onze eigen appelsaptap), fruitsappen, pure honing, ambachtelijk gemaakte mosterd en jam, verse uitloopeieren, verse groenten en verschillende soorten aardappelen. Van deze producten maken wij prachtige fruitmanden, cadeauverpakkingen of kerstpakketten.

De eerste zaterdag van juli is onze Open dag. Met deze Open dag /Festival wordt het kersenseizoen ingeluid. Verder worden er door het jaar heen verschillende informatieve dagen georganiseerd voor jong en oud o.a. appelplukdag (sept)en de appelpersdag (1ste zat. Nov.). Er worden ook op verzoek excursies voor kleine of grote groepen georganiseerd.

De boerderijwinkel is van maandag tot zaterdag geopend, het gehele jaar door. Bezoek de website voor de actuele informatie en aanbiedingen.

We zien u graag terug in onze winkel. Tot ziens bij fruitbedrijf Hoekstra

Oosterringweg Model.NdtrcItem.HouseNumber
8315 PT, Luttelgeest