Groepsaccommodatie Eigen Wijze

Op het voormalige boerenerf van Eigen Wijze in Noordoostpolder, staan verschillende groepsruimtes. Iedere groep op het vakantiepark heeft zijn eigen gezellige ingerichte ruimte dichtbij de vakantiehuisjes. De groepsaccommodaties kunnen i.c.m. de knusse vissershuisjes of i.c.m. de comfortabele vakantiewoningen worden gehuurd. Extra woningen zijn altijd bij te boeken. Alle accommodaties beschikken over eigen sanitair en een eigen keuken met voldoende serviesgoed.

Wij hebben voor u een aantal geschikte combinaties gemaakt. Hieronder vindt u een overzicht van alle zalen op het vakantiepark en geven wij een indicatie van het aantal personen waarvoor het geschikt is. 

>> Silo (30 personen) <<
Deze gezellige ronde zaal met in het midden een grote houtkachel met zitjes hieromheen wordt verhuurd in combinatie met 5 zespersoonshuisjes. De 5 huisjes bieden plaats aan totaal 30 personen. De Silo is geschikt voor 20 tot 50 personen. Direct om de kachel staan comfortabele bankstellen. In de boerderij tegenover de zaal bevindt zich de keuken die bij de zaal hoort.

>> Blokhut (18 personen) << 
Bij deze knusse groepsblokhut horen drie zespersoonshuisjes. De 3 huisjes bieden slaapruimte aan totaal 18 personen. Deze ruimte is volledig ingericht met voldoende serviesgoed en meubilair. De groepsblokhut heeft twee openslaande deuren naar het terras en heeft een eigen keuken.

>> Kapschuur (60 personen) <<
Zaal de Kapschuur heeft 80 zitplaatsen en wordt verhuurd in combinatie met 10 vissershuisjes. De Kapschuur heeft twee grote schuifdeuren die grenzen aan het grote terras. In het gebouw is een keuken met professioneel apparatuur aanwezig.

>> Blokhut + trekkershutten (24 personen) <<
Bij één van de grote blokhutten staan 6 kleine slaaphutjes. Deze trekkershutjes beschikken over koud stromend water en twee stapelbedden. In de grote blokhut zitten 2 badkamers en is ruimte voor de hele groep om gezellig samen te zitten. De blokhut heeft daarnaast ook een keuken, een terras met vuurkorf en televisie.

>> Huiskamer (24 personen) <<
Zaal de Huiskamer grenst direct aan een speelveld en wordt verhuurd met 4 zespersoons comfortabele recreatiewoningen. De zaal heeft een eigen keuken, een eetgedeelte en een hoek met comfortabele zitjes. 

>> Stal (36 personen) <<
Zaal De Stal heeft een grote bar met tapinstallatie en grenst aan een groot speelveld. De Stal wordt verhuurd met 3 achtpersoons comfortabele woningen en 2 zespersoons comfortabele recreatiewoningen. De Stal heeft een eigen keuken met voldoende serviesgoed.
 
>> Legertent + kampeerveld (20 - 50 personen) <<
De grote legertent is ingericht met bankjes en tafels. De tent staat op een kampeerveld met diverse elektrapunten. Dit groepskampeerveld en de tent zijn samen te huur.

Omgeving
Onze accommodaties liggen op de grens van het oude en het nieuwe land. Hier vindt u een grote diversiteit aan landschappen; bossen, moerasgebieden, bloembollenvelden, rietvelden en weideland. Op fietsafstand liggen oude Zuiderzeeplaatsjes, waar nu pleziervaartuigen aanmeren in plaats van vissersboten. Veel van deze plaatsjes staan bekend om hun goede horecavoorzieningen. Ook zijn in de omgeving een aantal unieke dagattracties gevestigd, zoals museumdorp Schokland, de Orchideeënhoeve, Giethoorn en brandnetelbelevingscentrum Netl Park.

Praktische informatie

Capaciteit
Aantal personen 150

Schoterpad Model.NdtrcItem.HouseNumber
8314 RA, Bant