Groepsaccommodatie SuyderZee

Groepsaccommodatie 'SuyderZee' is een luxe, 5 sterren groepsaccommodatie gelegen op het voormalige Zuiderzeestrand. Het historische handelsstadje Blokzijl en Nationaal Park Weerriben-Wieden liggen op een steenworp afstand. 

Groepsaccommodatie SuyderZee is splitsbaar in twee delen, 'OudLand' en 'NieuwLand', verwijzend naar de geschiedenis van dit gebied. De accommodatie is dus los te boeken of als één geheel. Er zijn in totaal 15 2 tot 4 persoons-kamers, ieder met eigen sanitair (douche en toilet). Zowel OudLand als NieuwLand beschikken over hun eigen woonkamer met keuken, eetgedeelte en loungehoek met bar. Via de grote schuifpui bent u zo op het terras.

Groepsaccommodatie SuyderZee is onderdeel van De Strandhoeve Adventures. Zij verzorgen ook graag uw buitensport-arrangement. Van wandklimmen tot boogschieten en van puzzeltocht tot vlotvaren; dit zijn nog maar enkele voorbeelden van activiteiten die u bij ons kunt boeken. Zomer of winter, de meeste programma's kunnen zowel binnen als buiten uitgevoerd worden. Zij adviseren u graag over een geschikt programma dat past bij uw gezelschap.