Groepsaccomodatie Craneburcht

Magnifiek gelegen in het uiterste puntje van Flevoland, tegen Overijssel en Friesland, tegenover het Kuinderbos en naast het leuke dorpje Kuinre. Op fietsafstand van Nationaal Weerribben-Wieden en Rottige Meenthe, romantisch in ieder jaargetijde en één met de natuur.

Partycentrum Craneburcht
Naast heerlijk eten in ons restaurant, is het ook mogelijk om in deze sfeervolle ruimte uw bruiloft, receptie, verjaardag, reünie, of andere partijen te vieren. Van belegde broodjes, koffietafel, diner tot buffet, alles is mogelijk. Ons restaurant wordt ook gebruikt als trouwlocatie!

Bovendien hebben we nog een zaal, die uitermate geschikt is voor thema feesten zoals middeleeuwse feesten, zowel de zaal als de gasten kunnen een complete metamorfose ondergaan.
En wat denkt u van middeleeuwse spelen, oud Hollandse spelen, zelfgemaakt; groot mens erger je niet en groot ganzenbord, spelen die verzekerd zijn van succes. Uniek is ook ons zelfgemaakte kipvangen, onderdeel van zowel de middeleeuwse spelen als de oud Hollandse spelen.

Onze zaal is ook geschikt voor vergaderingen, workshops, presentaties en andere bijeenkomsten.

Groepsaccommodatie Craneburcht
Een Nederlandse kampeerboerderij, gelegen in de Noordoostpolder, in het uiterste puntje van provincie Flevoland, tegen de provincies Overijssel en Friesland aan.
Onze kampeerboerderij ligt direct aan het Kuinderbos, vlakbij natuurgebied de Rottige Meenthe en is de poort naar Nationaal Park de Weerribben. Een heel gevarieerd stuk natuur in Nederland en dat maar een uur rijden van Amsterdam af. De ligging is magnifiek, in een prachtig omgeving, met veel vrijheid, ruimte, rust, spanning, ontspanning, avontuur en beleving.

Bij Horecabedrijf Craneburcht bevindt zich ook restaurant de Wipkip en camping Craneburcht.

Praktische informatie

Lidmaatschappen
Recronlid Ja
Lid VVV Ja
Fietscafé / Fietsers welkom Ja
Ligging
In/bij bos Ja
In/bij natuurgebied Ja
In/bij wandelgebieden Ja

Kuinderweg Model.NdtrcItem.HouseNumber
8315 PX, Luttelgeest