Groot Vertroue Wijnen

Wij geven gezellige Zuid-Afrikaanse wijnproeverijen voor groepen. In overleg zijn er verschillende mogelijkheden.

Groot Vertroue is importeur van kwaliteitswijnen uit het zonnige Zuid-Afrika. Wij selecteren de wijnen zorgvuldig op kwaliteit en smaak en kopen de wijn in om ze vervolgens voor u op onze wijnhoeve op voorraad te hebben.

Groot Vertroue kan door haar goede contacten in Zuid Afrika bij de beste wijnboeren en coöperaties inkopen. Als adviseur voor Groot Vertroue heeft de heer Baly, die voorzitter van de "Wine & Spiritboard" van Zuid Afrika is, ons in contact gebracht met diverse vooraanstaande wijnhuizen.

Al onze wijnen voeren het predikaat "Wines of Origin" en op elke fles bevindt zich een zegel, verleend door de "Wine & Spiritboard", die borg staat voor de kwaliteit en de betrouwbaarheid van de informatie op het etiket.

Wij, de familie Becker, willen als eigenaren van Groot Vertroue u graag kennis laten maken met onze voortreffelijke wijnen.

Wij leveren de wijn bij u aan huis of bedrijf, maar u bent ook van harte welkom op onze landelijk gelegen wijnhoeve om in ons proeflokaal te komen proeven en zo uw keuze te maken.

Proeverijen
Een proeverij bij Groot Vertroue is mogelijk in onze landelijk gelegen wijnhoeve of op locatie.

Wij kunnen uw proeverij ook combineren met andere activiteiten.

Neem contact met ons op om meer informatie over een proeverij te krijgen. Onze proeverijen zijn altijd interessant en hebben naast een educatief karakter ook een hoog amusementsgehalte.

Ook kunt u bij ons komen proeven om tot de beste keuze van uw relatiegeschenk te komen in de vorm van wijn in een kist of geschenkverpakking.

Praktische informatie

Zien, Doen & Beleven
Type bedrijf alcoholische dranken
Demonstraties Ja
Doelgroep
groepen Ja
zakelijk Ja
volwassenen Ja
senioren Ja