Hotel Van Saaze

Hotel Van Saaze ligt in de groenste hoek van de Noordoostpolder. Vlakbij het prachtige natuurgebied de Weerribben en vlakbij het Zwartemeer.

Ons hotel ligt tegenover het Voorsterbos waar ook de jachthaven is gelegen. Het hotel ademt rust en gemoedelijkheid uit en is een prima uitvalsbasis voor mooie wandelingen en fietstochten. Het Waterloopbos met de waterbouwkundige onderzoeksmodellen is vlakbij.

Heeft u iets te vieren of wilt u een familieweekend houden? Wij beschikken over meerdere ruimtes voor groepen. Ook hebben wij diverse mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten en trainingen.

In ons hotel kunt u gezellig iets drinken in het café, lunchen en dineren in ons restaurant en genieten van het ontbijtbuffet na een ontspannen overnachting.

Een stukje historie
Kraggenburg is ontworpen door dhr. ir. P.H. Dingemans. De bouw begon in 1948. Leen van Saaze, die als aannemer betrokken was bij de opbouw van de Noordoostpolder, bouwde eigenhandig een hotel café.
Op 26 maart 1954 opende hotel Van Saaze haar deuren. De huidige eigenaars Ron & Max Potters (kleinzoons van Leen van Saaze en derde generatie) hebben er een driesterren hotel van gemaakt. Ze hebben de kamercapaciteit uitgebreid naar 26 kamers. De moderne kamers zijn van alle gemakken voorzien.

Graag tot ziens bij Hotel Van Saaze!

Praktische informatie

Capaciteit
Aantal zalen 2
Aantal bedden 48
Aantal kamers 26
Accommodatie
Soort accommodatie Hotel/Café/Restaurant
Ligging
In/bij bos Ja
Lidmaatschappen
Lid VVV Ja