Kookworkshop bij Le Mirage

Laat u inspireren door onze chefkok Guust de Nijs en beleef een heerlijke, leerzame en vooral gezellige kookworkshop. Samen met maximaal 11 andere gasten bereidt u gezamenlijk het hele menu. Voor onze kookworkshop hoeft u absoluut geen topchef te zijn!

Programma
Na het ontvangst om 14.00 uur met koffie en thee wordt er uitleg gegeven over het 4-gangen menu dat u gaat bereiden volgens recept van de chef. De groep wordt geplitst; de helft start in de keuken, de andere helft start in het restaurant (etiquette/wijn). Na een uur wisselt u van plek. Om 16.30 uur krijgt u het aperitief en kunt u zich even opfrissen. Om 17.00 gaat u aan tafel om te genieten van uw eigengemaakte culinaire gerechten. Bij iedere gang kan een aantal deelnemers meehelpen met de opmaak en doorgifte. Bij het menu schenken we bijpassende wijnen, water, frisdranken en u sluit rond 19.00 uur af met koffie en thee servies.

Het hele programma inclusief workshop, dranken en 4 gangendiner kost € 85,-- per persoon en is onder voorbehoud van minimaal 8 gasten.

Voorlopige thema's en planning:
- zondag 11 maart: seizoen
- zondag 22 april: asperges
- zondag 27 mei: kreeft (nog 5 plaatsen vrij)
- zondag 1 juli: zomer

Praktische informatie

Dag Van Tot Toelichting
Zondag 1 juli 2018 14:00

Beursstraat Model.NdtrcItem.HouseNumber
8302 CW, Emmeloord