NK Cross @ Netl de Wildste Tuin

Zaterdag 29 februari en zondag 1 maart worden de Nationaal Kampioenschappen Crossloop gehouden door de Wildste Tuin van Netl in Kraggenburg.

Voor Atletiekvereniging AV NOP en Netl is dit een bekroning op de jarenlange succesvolle samenwerking tijdens de terugkerende Open Gelderse- Overijsselse Crosscompetitie. Organisator Van den Berg: “Al meerdere jaren heeft AV NOP ervaring om op het terrein van Netl de Wildste Tuin soortgelijke wedstrijden te organiseren”. Op 8 februari staat wederom een GOK Cross op het programma.

Naast het NK Cross kunnen de recreanten op zaterdag hun krachten meten op het uitdagende parcours. Het jeugdkampioenschap vindt plaats op de zondag. Inschrijven kan al via atletiek.nl/nk-cross/inschrijven.

Dag Van Tot Toelichting
Zaterdag 29 februari 2020