Schoolreisje Familiepark Netl de Wildste Tuin

Echt Buiten Spelen!

Kinderen gaan helemaal los in “de Wildste tuin”, het nieuwe speel- en doepark voor schooluitje en schoolkamp. Bewegen en leren gaan spelenderwijs samen in het avontuurlijke speellandschap met natuurlijke hindernissen. Word vies op de modderglijbaan, werk samen op het trekpontje en de touwbruggen, ga hard op de kabelbaan, lach je rot bij de lachspiegels en ontdek de wereld van de bamboejungle.

Het belang van buitenspelen staat bij Netl voorop. Kinderen moeten weer terug de natuur in! Lekker ontdekken, vies worden, een frisse neus halen en blosjes op de wangen krijgen. Modderen in het zand, zwemmen in de plas en gewoon weer eens ECHT spelen!

Creatief en Sociaal
Onderzoek wijst uit dat kinderen die in de natuur spelen, meer sociaal en creatief speelgedrag vertonen. Omdat de functie van de speelmogelijkheid (een boomstam in plaats van een wipkip?) nog niet vastligt, moeten ze samenwerken en creatief nadenken, om te kunnen spelen… Spannend!

Ontdekken
Kinderen hebben van nature de drang om te ontdekken en ‘vrij te zijn’ in de natuur. Geef ze de ruimte om te ontdekken en wees verbaasd over hoe kinderen zich ontpoppen toch echte avonturiers. Ontdek samen Netl de Wildste Tuin!

Eten met je handen: eigen meegenomen lunchpakketjes, kindermenu of zelf stokbroodjes bakken.
Let op! Avontuurlijke kids worden hier wild, vies, nat en bezweet! Dresscode: oude kloffie

Strand met buitendouches, toiletten en kleedhokjes aanwezig.

Schoolreis vanaf 15 kinderen.

Leemringweg Model.NdtrcItem.HouseNumber
8317 RD, Kraggenburg