Tuinieren in Flevoland

Op zaterdag 06 en zondag 07 juni zijn liefhebbers welkom in vier boerderijtuinen in Espel en Bant. Deze tuinen zijn geheel naar eigen smaak en inzicht ontworpen en eigenhandig aangelegd: daardoor zijn ze als enige in hun soort met elk een eigen karakter en uitstraling.

De tuinen zijn altijd ‘in beweging’: elk jaar worden er borders veranderd, planten verplant, bollen gepoot. Bezoekers kunnen genieten van bijzondere plantencollecties in uitgekiende kleurrijke harmonieuze borders. Er zijn tevens stijlvolle vijvers, strak geschoren hagen, gezellige prieeltjes, uitnodigende zitjes: u komt het allemaal tegen in deze weelderige, kleurrijke poldertuinen.

Hier vindt u nog rust en ruimte in een gemoedelijke sfeer. Bezoekers kunnen rondneuzen in hobbykwekerijtjes of in een Engelse landleven winkel. In De Stekkentuin is een kleine schilderijen expositie.

Deze tuinen liggen op korte afstand van elkaar en zijn daardoor ook goed op de fiets te bezoeken. U kunt uw auto in tuin 1 parkeren. Van tuin 1, via tuin 2 en 3 naar tuin 4 en terug is het ongeveer 23 km.

Deelnemende tuinen zijn:
- De Stekkentuin Noordermiddenweg 13 Espel
- De Tuinen van Lipkje Schat Polenweg 9 Bant
- De Goldhoorn Gardens Klutenweg 13 Bant
- De Pegasushof te Bant Klutenweg 5 Bant

Meer info: www.destekkentuin.nl

- Open van 10.00 – 17.00 uur
- De koffie staat klaar
- Er wordt entree gevraagd
- De tuinen zijn helaas rolstoelonvriendelijk 

Praktische informatie

Dag Van Tot Toelichting
Zaterdag 6 juni 2020 10:00 17:00
Zondag 7 juni 2020 10:00 17:00