Geannuleerd Tulpeninformatiecentrum 2020

Geannuleerd in verband met het Coronavirus.

Het Tulpeninfocentrum is spontaan ontstaan en een initiatief van Jos en Rian Becker. Het is geopend van 10 april t/m 5 mei.

Noordoostpolder in Flevoland als nieuw tulpengebied met grote kleurrijke velden, Hollandse luchten en vergezichten. Veel bezoekers wilden meer informatie en graag een tussenstop maken. Dit gebeurde eerst in de huiskamer van de familie Becker maar al snel kwamen de bezoekers in grote getale en werd er een ruimte in de voormalige bloembollenschuur ingericht.

Dit groeide uit tot een gezellig centrum waar de gasten gastvrij onthaald worden en gratis kunnen genieten van de mooie tuin en een gezellig terras met vele soorten tulpen. Er draait doorlopend een video en de medewerkers weten u alles te vertellen over tulpen en activiteiten; hier is ook de route en informatie te verkrijgen.
Er is een leuk tulpenarrangement bestaande uit koffie/thee met gebak en een mooie bos tulpen; ook een lekkere boerenlunch behoort tot de mogelijkheden.

Ook bussen en groepen weten de weg te vinden naar het Wrakkenpad in Creil in de Noordoostpolder tussen Lemmer en Urk.

Als de tulpen niet meer bloeien wordt de sfeervol ingerichte ruimte gebruikt voor wijnproeverijen door Groot Vertroue, ook één van de activiteiten van de Familie Becker.

Meer informatie vindt u op www.tulpeninformatiecentrum.nl.

Praktische informatie

Huisdieren
Huisdieren Huisdieren toegestaan
Doelgroep
kinderen Ja
gezinnen Ja
volwassenen Ja
senioren Ja