Vakantiehuis De Blauwe Sluis

In een landelijke omgeving in Noordoostpolder vindt u Vakantiehuis ´De Blauwe Sluis´. Hier bent u even weg uit alle drukte, kunt u onthaasten en heerlijk genieten.

Vrijstaande boerderijwoning
De vrijstaande boerderijwoning heeft veel (speel)ruimte rondom. De woning heeft 4 slaapkamers, waarvan 2 met een 2 pers. bed, 1 kamer met een 1 pers. bed (de bedden zijn bij aankomst opgedekt) en 1 kamer met een 2-persoons luchtbed.
De keuken is nostalgische ingericht met fornuis, oven, koelkast, koffiezetapparaat, magnetron en wasmachine.
Er is een ruime kamer met schuifpui naar het terras, een eethoek, zithoek, t.v., radio en wifi.

Het huis is voorzien van centrale verwarming.

Boodschappenservice
Wilt u echt onthaasten, maak dan gebruik van het ontbijt- en/of boodschappen bezorg service. Zo begint u uw vakantie heerlijk uitgerust.

Het vakantiehuis is rustig gelegen met wijds uitzicht over de akkers in een agrarische omgeving tussen Marknesse en Emmeloord, in de nabije omgeving van waterrijk Giethoorn, Nationaal Park de Weerribben en Urk.

Huisdieren zijn toegestaan.
De supermarkt is op 5 minuten rij afstand.

De huurprijs per week is € 400 ,00 en per weekend of midweek € 250,00. (excl. 6% BTW)
Een aanbetaling van 50% van de huurprijs dient uiterlijk een week voor aanvang van de huurperiode te zijn voldaan en het restantbedrag te voldoen bij aanvang van de huurperiode.

Bovenstaande bedragen zijn incl. schoonmaakkosten en reserveringskosten. Wij vragen u een borgsom van € 100,00 bij aankomst contant te betalen.
Voor handdoeken en keukenlinnen dient u zelf te zorgen.