Vakantiepark Eigen Wijze

Vakantiepark Eigen Wijze is gespecialiseerd in het ontvangen van grote groepen. Een groepsuitje op een vakantiepark betekent vaak dat je met veel te veel mensen in de woonkamer van 1 van de huisjes zit om samen een kop koffie te drinken. Op Vakantiepark Eigen Wijze is dit gelukkig niet nodig. Hier huur je, naast het gewenste aantal woningen of luxe glamping tenten, een leuke (feest)zaal. Op deze manier kan het park groepen tot wel 200 personen ontvangen.

De schuren van deze voormalige boerderij zijn omgebouwd tot gezellige groepsruimtes die voorzien zijn van eigen toiletten, bar, terras, eettafels, gezellige zitjes en complete keukens. Elke groep heeft hier exclusief zo'n mooie ruimte tot haar beschikking. Hierdoor is Eigen Wijze de ideale locatie voor je familieweekend, groepsvakantie, vriendenweekend, bedrijfsfeest, bruiloft of ander groepsuitje. Uiteraard kunnen de huisjes ook zonder zaal gehuurd worden.

Eigen Wijze ligt centraal in Nederland, in Noordoostpolder, het zogenaamde nieuwe land. Binnen een uur rijden vanaf Amsterdam, Utrecht, Groningen, Apeldoorn en Leeuwarden bent u op Eigen Wijze. Gelegen op de grens van het oude en het nieuwe land heeft u voor uw uitjes keuze uit maar liefst drie provincies (Flevoland, Friesland en Overijssel) en een grote variatie aan landschappen. Wat dacht u van moerasgebieden, bossen, bloembollenvelden, weilanden, rietvelden, meren, sloten en gezellige Zuiderzeeplaatsjes als Blokzijl, Lemmer, Kuinre, Urk en Schokland?

Praktische informatie

Ligging
Aan/bij natuurwater Ja
In/bij bos Ja