Jarige Orchideeën Hoeve trakteert herfstvakantiebezoekers op spectaculaire reptielenshow

dinsdag 8 oktober 2019

In de herfstvakantie is het feest in de Orchideeën Hoeve! Het familiebedrijf bestaat maar liefst 100 jaar en dit wordt van 19 tot en met 27 oktober uitgebreid gevierd met een bomvolle feestagenda. Zo kunnen bezoekers onder andere genieten van Caribische livemuziek, wordt het gloednieuwe Malawi aquarium geopend en trakteert het overdekte park op een spectaculaire reptielenshow met Ferry Torrez.


Spectaculaire reptielenshow voor jong en oud
Meterslange wurgslangen, gevaarlijke schorpioenen en een griezelige Teju; wie in de herfstvakantie stil kan zitten op de tribune van het Jungletheater beschikt over een flinke dosis lef. Speciaal voor het 100-jarig bestaan heeft de Orchideeën Hoeve reptielenspecialist Ferry Torrez uitgenodigd om samen met ranger Richard het Jungletheater op stelten te zetten met een spectaculaire reptielenshow vol spanning, sensatie en educatie.

Showtijden
De reptielenshow wordt gegeven op 19 tot en met 24 oktober, 26 en 27 oktober om 11:30, 13:30 en 15:00 uur. De show duurt circa dertig minuten en is op vertoon van een geldig dagentreebewijs gratis bij te wonen. In het Jungletheater is een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar, dus vol = vol. Kijk voor het volledige herfstvakantieprogramma op
www.orchideeenhoeve.nl.