5e Eventing Emmeloord wordt leuk dagje uit voor het hele gezin

donderdag 7 februari 2019

Deze eerste lustrum-editie van Eventing Emmeloord, die gehouden wordt van 26 t/m 28 juli, is uitgebreid. Het aantal categorieën waar de deelnemers in uit kunnen komen, is uitgebreid en het totale evenement beslaat in 2019 drie dagen in plaats van twee.

Het evenement vindt weer plaats in en om het Kuinderbos in de Noordoostpolder. Naast prachtige paardensport kunnen bezoekers ook dit jaar weer genieten van tal van nevenactiviteiten.

De organisatie is al weer druk bezig om daarvoor een aantrekkelijk programma samen te stellen. Zo zal er weer een landlevenmarkt zijn, 4X4-rijden, een aantrekkelijk strodorp, demonstraties met o.a. jachthonden, schaapscheren en boomstam slepen met paarden en natuurlijk foodtrucks voor een heerlijk hapje en drankje. Ook voor de kleinste bezoekers zijn al veel leuke activiteiten gepland zoals het kabouterpad, pannakooi, klimtoren, ponyrijden, enzovoort.

Deze activiteiten zijn dit jaar niet alleen op zaterdag 27 juli, de dag dat ook de spectaculaire cross is gepland, maar ook op zondag 28 juli. Zondag staat o.a. het Nederlands Kampioenschap horseboarding op het programma. Uitgebreide informatie is te zijner tijd te vinden op de website: eventingemmeloord.nl en op facebook.com/eventingemmeloord.