De Orchideeën Hoeve pakt WinterDroom grootser aan

maandag 1 januari 0001

Van 7 tot en met 26 december 2019 barst het evenement ‘WinterDroom’ in de Orchideeën Hoeve weer los. De sprookjesachtige kerstbeleving trok vorig jaar een recordaantal bezoekers. De Orchideeën Hoeve pakt de 35e editie daarom grootser aan met onder andere de inzet van extra kaarsjesavonden, shows en entertainment. Daarnaast worden de kaarsjesavondtickets voor het eerst online verkocht op aanvangstijden om het kerstuitje voor iedereen zo magisch mogelijk te kunnen maken.

Overdekte kerstmarkt
Een wandeling door de Orchideeën Hoeve is altijd bijzonder, maar de sfeer in december is ongeëvenaard. Alle huisjes, fonteinen en bruggetjes in het park worden versierd met talloze lampjes, de tien meter hoge hal wordt omgetoverd tot een groots kerstdecor en de winkel staat vol met gezellige kerstmarktkraampjes. “We proberen elk jaar weer vernieuwend te zijn. Zo hebben we dit jaar flink geïnvesteerd in lichtspektakel door heel het park en kunnen bezoekers tijdens de looproute genieten van de speciale kerstexpositie Beauty of Nature”, vertelt mede-eigenaar Jeroen Maarssen.

Voorverkoop kaarsjesavonden
De kaarsjesavonden vinden dit jaar plaats op 7, 8, 12, 13, 14, 15, 19, 20, 21, 22 en 23 december 2019 en zijn ieder jaar weer de grote publiekstrekker. “Van 16:30 uur tot 21:00 uur verlichten wij het park met echte kaarsen en dat maakt de beleving zeer uniek”, vertelt Maarssen. De kaartverkoop is inmiddels gestart op www.winterdroom.nl en voor het eerst limiteert de Orchideeën Hoeve het aantal bezoekers per twintig minuten. “Bij de aanschaf van een kaarsjesavondticket kun je kiezen uit diverse aanvangstijden, zodat iedereen op zijn eigen tijd rustig de lichtjesroute kan volgen”, licht Jeroen toe. Bezoekers met een geldig dagentreebewijs en jaarkaarthouders hebben gratis toegang tot de kaarsjesavonden en mogen via een aparte ingang naar binnen.