Netl decor voor huwelijk Katja Schuurman en Freek van Noortwijk

donderdag 27 juni 2019

Vorige week vrijdag hebben Katja Schuurman en Freek van Noortwijk elkaar vrijdag het ja-woord gegeven in Familiepark Netl de Wildste Tuin.

Vorige week vrijdag hebben Katja Schuurman en Freek van Noortwijk  elkaar vrijdag het ja-woord gegeven in Familiepark Netl de Wildste Tuin.

Zaterdag poseerde het voor de vooraf aangemelde pers. Dat het bekende koppel een dezer dagen in het huwelijksbootje zou treden, was bekend. Zo deelde Schuurman vorige week een filmpje op Instagram waarin ze meldde dat haar gasten een vitaminerijke maaltijd krijgen voorgeschoteld. Wáár de ceremonie zou plaatsvinden werd zo lang mogelijk geheim gehouden. In Nederland en op een uurtje rijden van Amsterdam, dat was alles wat haar manager wilde zeggen. 

Wildeburg
Het bleek dus het landelijke Netl in de buurt van Kraggenburg. ,,We zijn er hartstikke trots op dat we het zo lang stil hebben kunnen houden’’, aldus Feddes. Schuurmanen Van Noortwijk zijn waarschijnlijk verliefd geworden op Netl tijdens Wildeburg, het hippe festival dat hier sinds 2016 plaatsvindt. Vorig jaar waren ze aanwezig. ‘Wildeburg here we come!’ kondigde Schuurman aan op Instagram. Gevolgd door een foto met haar aanstaande man op het zonnige festivalterrein. 

Bron: Stentor

Foto: ANP