De Orchideeën Hoeve ook in 2019 het ‘Leukste uitje van Flevoland’

maandag 25 maart 2019

De Orchideeën Hoeve is voor het achtste jaar op rij verkozen tot het ‘Leukste uitje van Flevoland’.

Leukste uitje 2019

De Orchideeën Hoeve scoorde, naast heel veel stemmen, op bijna alle onderdelen (prijs/kwaliteit, sfeer, personeel, faciliteiten en het aanbod) de hoogste cijfers. Over de winnaar werd onder meer gezegd: “Als je binnen komt waan je je echt in de tropen, een andere wereld. Er hangt een fijne relaxte sfeer, waar je even helemaal tot rust komt. Er is zoveel te zien dat je ogen te kort komt. Voor de kinderen is het echt een paradijs!

Volgens mede-eigenaar Thomas Maarssen blijft de verkiezing zenuwslopend. “We gaan er nooit van uit dat we er al zijn of dat iets goed genoeg is. We zijn altijd bezig met vernieuwen en puntjes op de i zetten, maar dit geldt ook voor onze concurrentie. Iedereen is op zijn of haar manier bezig om zijn uitje zo goed mogelijk op de kaart te zetten en dat maakt de verkiezing elk jaar weer ontzettend spannend.”

De zilveren award voor 'Leukste uitje van Flevoland 2019' ging naar Dierenpark Almere Jungle en Pannenkoekenhuis Hans en Grietje in Zeewolde kreeg de bronzen award. De Efteling werd bekroond tot het ‘Leukste uitje van Nederland 2019’.