Het Proeflab// is jarig!

maandag 30 september 2019

Het is alweer één jaar geleden dat het ProefLab// haar deuren heeft geopend in het Waterloopbos. Afgelopen weekend werd dat gevierd met heerlijk huisgemaakt gebak voor bezoekers van het bos. Het paviljoen gelegen in Rijksmonument Waterloopbos is dagelijks geopend voor koffie en lunch, en in het weekend ook voor het diner.

Ontwikkeling van horeca op bijzondere locatie
In het afgelopen jaar heeft Het ProefLab// zich steeds verder ontwikkeld. Na een stralende start tijdens het Licht Aan! weekend, waarbij de waterwerken in het bos werden uitgelicht, was het ProefLab// al open voor de koffie en lunch. Sinds Pasen 2019 is het ProefLab// in het weekend ook voor diner geopend. "We koken veel met lokale ingrediënten. Zo komen de appels en de aardbeien voor ons huisgemaakt gebak ook uit de Noordoostpolder", aldus kok Harjan Dikken.

Excursies en groepen
De ligging in het Waterloopbos maakt het ProefLab// een uitstekende uitvalsbasis voor een groepsbezoek aan het Rijksmonument Waterloopbos. Op eigen gelegenheid, of onder begeleiding van een gids van Natuurmonumenten.  Bedrijfsleider Denise Burgess ziet dit vaak terug: "We merken dat men hier eerst toevallig langskomt, en later terugkomt met een familiedag of bedrijfsuitje".