Speciale diner avonden

dinsdag 15 oktober 2019

In de wintermaanden organiseert het Proeflab// in het Waterloopbos eens per maand een Thema- diner avond. Iedere avond met een nieuw aansprekend thema.

De eerste editie vindt plaats op zaterdag 2 november. Het thema deze eerste editie is ‘Verrassend Vegetarisch’. We beginnen om 16:00 uur met een rondleiding mét gids in het Waterloopbos. Vanaf 18:00 uur worden er 7 verrassende vegetarische gerechten geserveerd. De kosten bedragen € 37,50 per persoon. Reserveren kan via info@hetproeflab.nl of via 0527 203 791.

Pure gerechten en lokale ingrediënten

 

Elke maand is er een ander thema, waar de bijzondere gerechten bij aansluiten. De inspiratie voor deze gerechten worden uit de natuur en de lokale omgeving gehaald. Bij deze eerste editie wordt gekookt met producten van EKO-boerderij de Eerste en verzorgt Wijngaard Maronesse een wijnarrangement met wijnen uit de eigen wijngaard. Tijdens het diner wordt er meer verteld over de herkomst van de lokale gerechten.

 

Een bijzondere locatie

Het Proeflab// is nu ruim een jaar geopend in het Waterloopbos. De ligging in het Waterloopbos maakt het ProefLab// een uitstekende uitvalsbasis voor een bezoek aan het Rijksmonument Waterloopbos. Kijk op www.hetproeflab.nl voor de actuele openingstijden.