Kampeerfestival Uit-jeTent 8t/m 12 juni 2017

Vier festivalterreinen

Er zijn tijdens het Uit-jeTent weekend vier festivalterreinen ingericht. Festival Food bij natuurgebied Wellerwaard, Festival Cultureel bij UNESCO Werelderfgoed Schokland, Festival Buitengewoon Creatief in het dorp Kraggenburg en Festival Natuur Actief in het Kuinderbos.

Op al deze vier festivalgebieden speelt muziek een belangrijke rol! Klik op de banners hiernaast voor meer informatie over de festivalterreinen en de activiteiten die daar georganiseerd wordt.

Vele activiteiten!

Er is tijdens het Uit-jeTent weekend enorm veel te beleven, zoals mystieke kunst en theater op Schokland, open tuinen met tuinconcerten, nachtwandelingen, kanongebulder, vissen in de Kuinderplas, een vliegeniersdag, een inspiratieroute en een heuse haak- en breipicknick.


Kleurrijk kamperen op de bodem van de voormalige Zuiderzee.

In Noordoostpolder, op de bodem van de voormalige Zuiderzee, verblijft u in één van de meest veilige en schone stukjes Nederland. Het open landschap, afgewisseld met volwassen bossen, zorgt voor een gezond klimaat. In deze weidse omgeving ziet u op elk moment van de dag 'schilderijen van luchten'. Ook de mensen zijn er open en toegankelijk.

Op dit vriendelijke stukje Nederland vindt het jaarlijks terugkerende kampeer- en beleeffestival Uit-jeTent plaats. Dit jaar van 8 t/m 12 juni. Tijdens deze dagen kan er weer op unieke plaatsen worden gekampeerd. Traditioneel worden er, naast de bestaande campings, op veel prachtige plaatsen in Noordoostpolder tijdelijke kampeerplaatsen gecreëerd ,om van het kamperen echt een belevenis te maken. Maar u mag natuurlijk ook met u camper komen, uw auto, boot, of zelfs met uw paard.


Activiteiten tijdens Uit-jeTent Festival 2017